Nieuws/Aktie

Keukenhuis Lemmer gaat verhuizen naar andere locatie

 

Keukenhuis Lemmer sluit einde dit jaar hun deuren op de zeedijk 2 Lemmer .

“Ik wil wat kleiner”zegt Siebe , “de keukens dit ik heb staan zijn toch niet de keukens die bij de mensen thuis passen , of het nou de maten zijn , of de kleuren , keuze uit materialen..afijn je begrijpt wat ik bedoel..

En we willen ons ook richten op het publiek die georiënteerd is op Italiaanse keukens , anders , design kwaliteit en toch betaalbaar ( Italiaans design , Duitse prijzen) out of the box..

Omdat het jaar sneller gaat dan dat we denken zet ik de keukens te koop tegen super scherpe prijzen , ik kan ze niet meenemen naar de andere locatie ( waar later dit jaar meer informatie over komt )

En mocht het nou zo snel gaan dat ik volgende maand leeg ben , komen er uit Italië weer nieuwe showroom modellen aan om ook te verkopen , dus rolleren we de keukens het gehele jaar door..

Op=Op….

Nieuws 

Showroomkeukens te koop.

kom langs voor deze aanbiedingen!!

 

 

Nieuw van Smeg..Koffiemaler nu verkrijgbaar

 

 

 

 

 

Nu ook leverancier van het Duitse topmerk Grundig...zal wel duur zijn hoor ik sommigen zeggen...wel..ook bij deze geld ..laat u verrassen...
Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die top kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs...het is ons weer gelukt..

 

Klinkt Smakelijk , progamma SBS6 met Smeg apparatuur , nu extra voordeel bij Keukenhuis Lemmer

 

 

Italiaanse weken bij Keukenhuis Lemmer

 

 

 

 

Nu verkrijgbaar bij keukenhuis Lemmer

Elias keuken textiel

Top kwaliteit uit Portugal..