Nieuws/Aktie

Door het Corona virus hebben wij onze openingstijden veranderd..

Beste klant,

Onze winkel is alleen geopend op afspraak en natuurlijk houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. 

Wij willen u toch zo goed mogelijk van dienst zijn ,daarom als u op zoek bent naar een keuken kunt u via de mail een

afspraak met mij inplannen , als u het prettiger vind dat ik eerst bij u thuis kom om de situatie te bekijken is dit natuurlijk ook mogelijk.

Ik noteer alle wensen en maten van de keuken en maak voor u een ontwerp ,en bespreken wij het ontwerp met u in de showroom om de

kleuren en materialen uit de zoeken, ik maak dan voor u een offerte.

Als wij een afspraak hebben in de showroom bent u ook als enige klant in de showroom...de deur gaat dan op slot zodat er geen andere klanten binnen

kunnen komen..dit alles voor uw en mijn gezondheid.

En heeft u klachten..blijf dan thuis.. 

Om alles zo veilig mogelijk te houden voor iedereen verzoeken wij alle bezoekers onderstand voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Bedankt voor uw begrip

 

Keukenhuis Lemmer gaat verhuizen naar andere locatie

 

Keukenhuis Lemmer sluit einde dit jaar hun deuren op de zeedijk 2 Lemmer .

“Ik wil het anders” zegt Siebe , “ ik zoek een plek waar onze keukens meer tot hun recht komen , zoals de Italianen het doen..  

Dus we willen ons meer richten op het publiek die georiënteerd is op Italiaanse keukens , anders , design kwaliteit en toch betaalbaar ( Italiaans design , Duitse prijzen) out of the box..

Omdat het jaar sneller gaat dan dat we denken zet ik de keukens te koop tegen super scherpe prijzen , ik kan ze niet meenemen naar de andere locatie ( waar later dit jaar meer informatie over komt )

En mocht het nou zo snel gaan dat ik volgende maand leeg ben , komen er uit Italië weer nieuwe showroom modellen aan om ook te verkopen , dus rolleren we de keukens het gehele jaar door..

Op=Op….

NIEUWE LOCATIE EIND SEPTEMBER..

taanderij 5-29

Nieuws 

Showroomkeukens te koop.

kom langs voor deze aanbiedingen!!

Nu u ook leverancier van het Duitse topmerk Grundig...zal wel duur zijn hoor ik sommigen zeggen...wel..ook bij deze geld ..laat u verrassen...
Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die top kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs...het is ons weer gelukt..