Italiaanse keuken

Zoekt u een Italiaanse design keuken in Friesland , dan bent u bij keukenhuis-Lemmer aan het goede adres , wij hebben 2 top merken , waaronder Zampieri en Cucinesse.

Als je het hebt over een Italiaanse keuken mag daar Zampieri Cucine zeker niet ontbreken.

Al meer dan 50 jaar ontwerpt Zampieri Cucine design voor de keukenruimte. Sinds 1964 in Camponogara gelegen tussen Venezië en Padova in Noord Italië.

 

De “retro-industriële” keukens van Zampieri Cucine zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishings zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens .

 

 

 

Zampieri Cucine is zeer geschikt voor creatieve ontwerpers die niet geremd willen worden door maatvoering of beperkingen in afwerkingen.  Of u nu gaat voor een strak mat gelakte deur, een deur in Fenix of beton, Zampieri Cucine denkt mee om zelfs buiten het standaard assortiment te zoeken naar uw wensen. De retro industriële vormgeving is zeer fris en tijdloos.

 

 

 

100% Italiaans design, 100% Italiaanse keuken, staat voor lifestyle , fashion , culinair en creatief en is nu  toegankelijk  voor een breed publiek.. Voor meer informatie over Zampieri Cucine kom langs of stuur een mail.

 

En we hebben Cucinesse , ook prachtige Italiaanse keukens , maar voor een Duitse prijs , modern of klassiek bij Cucinesse hebben ze beide.

Een betrouwbare leverancier die ook al even mee doet op de markt , begonnen in 1979 , en keukens ontworpen niet voor de massa , maar voor de invididu..laat u verassen.