Exclusief bij Keukenhuis Lemmer

Smeg ( Dolce Stil Novo lijn )

Smeg heeft een uitgebreide kennis en een diepe passie voor architectuur en kunst en begrijpt dat, wanneer kunst en architectuur zich verenigen met techniek, mooie en tijdloze objecten ontstaan.

Als gevolg van deze kennis en passie is Smeg nauwe samenwerkingen aangegaan met wereldberoemde succesvolle architecten . Nieuw is de Dolce Stil Novo ,de stilistische kenmerken die de Dolce Stil Novo lijn identificeren zijn het gebruik van edele kleuren en homogene oppervlaktes die geaccentueerd worden met verfijnde details in koper of roestvrijstaal. De boven- en onderranden en het karakteriserende zwarte glas vormen de rode draad in het gehele assortiment. Ook de Smeg 50 style is te bewonderen in onze showroom.

 

  https://www.youtube.com/watch?v=QqDXxlMA_AY

Website Smeg

Quooker

Een Quooker is bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken , natuurlijk zijn er ook “andere”merken kookwaterkranen , maar Quooker is de enige met meer dan 40 jaar ervaring, daar kan geen ander merk tegenop. Je kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan, of de Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig,en verkrijgbaar in diverse kraanmodellen en drie finishes.En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor je keuken.Energie- en waterbesparend!

Wat kan ik dan allemaal met een Quooker:

Chocolade smelten,Potten steriliseren,Pasta koken,Thee maken, Spoelbak schoonspoelen,IJslepel verwarmen,Kruiden water geven,Bouillon maken,Afwas voorspoelen,Cafetièrekoffie ,Vis pocheren,Macaroni koken,Noedelsoep maken,Pasta koken,Tomaten plisseren

Kortom…Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.

Website Quooker