Collectie

Cucinesse

Het verhaal van het Italiaanse keukenmerk Cucinesse begint in 1979, wanneer de jonge Sergio Pazzaglia zijn werkervaring in hout wil gebruiken om zijn eigen werkplaats te openen voor de productie en montage van meubels.

Nu, ruim 40 jaar later, is Cucinesse getransformeerd tot een hoofdrolspeler in de productie van modulaire keukens met klanten over de hele wereld. Cucinesse biedt oneindig veel oplossingen om uw keuken uniek te maken. Zo zijn bijvoorbeeld de handgrepen op kasten en lades net als de werkbladen en fronts in vele vormen en afwerkingen leverbaar.

Bijpassend bij de keukens kunnen ook maatwerk meubels van Cucinesse voor de living in uw ontwerp worden meegenomen. Denk aan audio meubels, salontafels en wandmeubels op maat, helemaal in stijl met de keuken voor meer rust en eenheid voor wie een tijdloze inrichting nastreeft.

Zampieri Cucine

Gelegen in het noorden van Italië ontwerpt Zampieri Cucine al meer dan 50 jaar design voor de keuken, het centrale middelpunt van het huis. De aandacht en zorg die is besteed aan de creatie van het product komen tot uiting door het gebruik van uitstekende grondstoffen, maatwerk, vakmanschap en een nauwgezette en constante kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces.

De retro-industriele keukens van Zampieri Cucine zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishings zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens .

 

Novello Badkamer meubel

Novello Gianni & C sdf  - zo heette het eerste Mirano-bedrijf in 1956, eerst het produceren van schoenenrekken en deuren en ramen, daarna, vanaf '62, met de intrede in het bedrijf van Gianfrancesco, gespecialiseerd in badkamerkasten onder de leermeester MFN Mobilificio F.lli Novello. In slechts twintig jaar werd het bedrijf een van de belangrijkste in de meubelsector in het noordoosten en breidde het het industriële gebied geleidelijk uit tot de huidige 20.000 vierkante meter, waarvan 6.000 vierkante meter bedekt.

Het Italiaanse kabinet heeft over de hele wereld een record van uitmuntendheid opgebouwd. En hierin blijft Novello zijn bijdrage leveren door het ontwerp van zijn producten vele jaren toe te vertrouwen aan gevestigde ontwerpers die, onder leiding van het bedrijf, collecties hebben ontworpen die niet alleen de onderscheidende kenmerken van deze school laten zien, maar ook het merk voor originaliteit en oog voor detail.

Binnenkort te bewonderen bij ons in de showroom

Cosentino werkbladen

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Cosentino heeft een breed natuursteen assortiment vanuit de hele wereld, leisteen, basalt, Braziliaanse graniet en travertijn. Van hun hand zijn onder andere de merken Silestone, Dekton en Sensa:

Silestone
 bestaat uit meer dan 90% natuurlijke kwarts. Beschikbaar in meer dan 80 verschillende kleuren en afwerkingen, is het de perfecte optie voor oppervlakken binnenshuis.
Dekton is het nieuwe ultracompacte oppervlak van Cosentino. Een materiaal gemaakt van porselein, glas en kwarts. Een non-poreus materiaal dat zeer veelzijdig in ontwerp is, een zeer bestendige optie.
Sensa is een eersteklas natuurlijk graniet dat zeer goed bestand is tegen vlekken, dankzij een baanbrekende beschermende behandeling die u de mogelijkheid biedt om van uw keuken te genieten zonder speciaal onderhoud.Steel fornuizen

In de moderne woning, waar de keuken tevens de leefruimte is, is het fornuis het middelpunt. Sterk en dynamisch in zijn details en afwerking, elk Steel fornuis is een design pronkstuk  en tegelijk een kookapparaat van grote flexibiliteit en kracht met tijdloos design. Een voorwerp van verlangen voor een publiek van liefhebbers van haute cuisine en stijl.

Quooker kranen

Chocolade smelten, voorspoelen, pasta koken, thee maken en vis pocheren, Quooker doet het allemaal. Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor kokend water onder het aanrecht. Wilt u ook koel gefilterd en bruisend water uit de kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. 

Smeg apparatuur

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert zoals de bekende Jaren 50 koelkasten met haar ronde vormen. Bijpassend zijn ook kleine keukenmachines verkrijgbaar zoals de broodrooster, koffiemachine, citruspers en slowjuicer.

Smeg pannen

Goed nieuws! SMEG introduceert de eerste pannencollectie ontworpen in samenwerking Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van studio deepdesign en zijn Made in Italy.Stijlvolle, karakteristieke pannen vormen de finishing touch in iedere keuken. Zo weerspiegelen de SMEG pannen alles waar het Italiaanse design merk voor staat. De zachte, gewelfde lijnen van de kleine keukenapparatuur zijn in perfecte harmonie met de roestvrijstalen handvatten die een duidelijke knipoog zijn naar de karakteristieke handvatten van de FAB-koelkast. Ook de kleuren zijn gewaagd en uitdagend want naast het chique zwart zijn ook de iconische kleuren rood en crème ... nu verkrijgbaar bij ons

Kuppersbusch apparatuur

Küppersbusch- Voor keukens met stijl   

De merkwaarden design, kwaliteit, functie, innovatie en gezond genieten schuilen achter de slogan van Küppersbusch “für Küchen mit Stil” (voor keukens met stijl). Deze slogan gebruikt Kuppersbusch internationaal in het duits en hiermee onderstrepen hun het feit dat de kernwaarden en de wortels van het traditionele bedrijf in Duitsland ligt.

 

STUA Design meubilair
Een gebalanceerd interieur in vorm, functie en sfeer maakt wonen aangenaam. Voor wie houdt van design,  kwaliteit en tijdloze meubels hebben we een prachtige uitbreiding binnen onze collectie, het meubel programma van STUA new classics.

STUA is een design meubelfabrikant uit Spanje die een eigentijdse collectie biedt op basis van stoelen, tafels, krukken en opbergmeubilair. Er hangt een frisse geest in het werk, maar het karakter is van klassiek modern design, dat van eenvoud en tijdloosheid.