Ons Assortiment

Beckermann

* BECKERMANN keukens Kwaliteit & productverantwoordelijkheid Wij garanderen de hoogste kwaliteit met systeem. Onze keukens worden door vakmensen gemaakt en gecontroleerd. Het resultaat van deze perfecte organisatie en de doordachte concepten zijn functionele en esthetisch gerijpte producten.En niet geheel onbelangrijk , u kunt de keuken laten lakken in allle Ral/NCS/Sikkens kleuren tegen een geringe meerprijs en ze maken alles op maat!

 

Website Beckerman

Zampieri Cucine

 

Eindelijk een van de betere Italiaanse keuken merken nu verkrijgbaar in Friesland en de Noordoostpolder ( Flevopolder )

Al meer dan 50 jaar ontwerpt Zampieri Cucine design voor de keukenruimte. Sinds 1964 in Camponogara gelegen tussen Venezië en Padova in Noord Italië.

De “retro-industriële” keukens van Zampieri Cucine zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishings zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens.

 

Zampieri Cucine is zeer geschikt voor creatieve ontwerpers die niet geremd willen worden door maatvoering of beperkingen in afwerkingen.  Of u nu gaat voor een strak mat gelakte deur, een deur in Fenix of beton, Zampieri Cucine denkt mee om zelfs buiten het standaard assortiment te zoeken naar uw wensen. De retro industriële vormgeving is zeer fris en tijdloos.

 

100% Italiaans design, staat voor lifestyle , fashion , culinair en creatief en is nu  toegankelijk  voor een breed publiek.. Voor meer informatie over Zampieri Cucine:  

 

Website Zampieri

Cucinesse 

Ook dit Italiaanse keuken merk nu verkrijgbaar in Friesland en de Noordoostpolder ( Flevopolder )

Een prachtig Italiaanse keukenfabrikant die wordt gemaakt in Pesaro ( Montelabbate ) en 

die vooruitstrevende en trendsettende keukens maakt , de kwaliteit hoog in het vaandel heeft en deze ook nauwlettend in de gaten houd .

En een Italiaans merk tegen Duitse keuken prijzen, design betaalbaar maakt voor de mensen die wel design willen maar doe maar gewoon mentaliteit hebben ..

Website Cucinesse

Artego Keukens

 

Artego – valt op en staat voor kunst, persoonlijkheid en levensstijl. Uw droomkeuken ontstaat in het hart van Bad Oeynhausen in Duitsland, direct aan de snelweg A30.

en is het ideale merk voor de wat kleinere beurs , Artego doet ook maatwerk , dus kasten kleiner maken als dit nodig is voor de maten of het ontwerp zodat het ook een droomkeuken wordt..niks standaard..

 

Wij zijn specialist voor de belangrijkste ruimte van het huis: de keuken. Onze keukens zijn ergonomisch, tijdloos, modern en comfortabel.

website Artego

Apparatuur

Natuurlijk heeft u daarbij ook nog grote keuze uit merken keukenapparatuur  , maar als het aan keukenhuis Lemmer ligt, zijn er een paar merken waar wij veel zaken mee doen , wat voor u dan ook weer voordelig is.

Esclusiva Select Dealer Smeg , Smeg 50's style , Grundig ,Bosch dealer , Beko , Inventum, Fornuizen van oa :Belling , Stoves, Steel en Dealer van Quooker.

 

Werkbladen

Ook hierin keuze genoeg oa Kuntstof mpx, Composiet , Graniet , Keramiek , keramiekbeton , Sima Core , massief hout , RVS , Glas ,Corian en natuurlijk past daar ook een groot assortiment spoelbakken en kranen bij.