KLANTEN REVIEWS

 

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

 + Alles top verlopen
 - geen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

+ Goede service
- Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

 

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot tevredenheid gedaan. De keuken is van goede kwaliteit en we zijn ook blij dat we de keuken bij Keukenhuis Lemmer gekocht hebben

+ Vriendelijke verkoper
- Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

 

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg inbouwapparatuur. De keuken is vervolgens keurig op afspraak afgeleverd. De montage is netjes en strak uitgevoerd door een vakkundige monteur. Het geheel voldoet aan de verwachtingen, , inclusief de after sale service. Op basis van deze ervaring bevelen we dit jonge bedrijf in Lemmer van harte aan.

+ informatie, dienstvertlening en afspraken
- nvt

 

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

+ Alles netjes afgewerkt en afgerond

- nvt

 

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken na .

En een geweldige service (zo kom je het niet vaak meer tegen) 
Wij zijn erg blij en tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. 
Dus zoek je een leuken ga eens langs bij keukenhuis Lemmer :-)

+ Zeker
- nvt

 

Een aanrader!

Beoordeling van Fam. Van Dijk uit Havelte, geschreven op 02-11-2016

Bij Siebe een prachtige landelijke keuken gekocht. Een geluk voor ons dat de klassieke oven ook nog in de aanbieding was. Siebe heeft ons goed geholpen met het inrichten van de ruimte. De "apothekerskast" is een genot. Ondanks dat wij er qua ruimte op achteruit zijn gegaan heeft Siebe goed meegedacht zodat ik al mijn kookspullen kwijt kan. De koelkast is mooi groot en ideaal voor ons (ook zuinig!).
Hij heeft ons tevens goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Eén stukje keukenblad was iets te groot, maar heeft hij direct op maat laten maken en hadden wij binnen een paar dagen alweer terug. Siebe is gewoon een eerlijke, no-nonsens verkoper die wij iedereen zouden aanbevelen!

+ Eerlijkheid en deskundigheid van de verkoper
- Niks

 

eindelijk iemand die mee denkt.

Beoordeling van Hanneke uit oosterzee, geschreven op 05-09-2016

Onze folie keuken was aan vernieuwing toe en na het standaard rijtje keuken leveranciers te hebben bezocht kwamen wij bij Siebe van "keukenhuis Lemmer "terecht.
Onze dochter had er voor haar huis ook een keuken gekocht en die is hartstikke mooi dus wij er ook heen.
Omdat wij nu de mogelijkheid hadden om de keuken anders in te delen waren wij (vooral ik) heel blij met de opties die Siebe aandroeg, eindelijk iemand die zei dat de oven echt wel op een andere plek kon en dat allemaal lade's ook echt niet stom, raar of heeeeeeel erg duur is.
Samen hebben we een keuken ontworpen die echt (vind ik ) super mooi en strak is hij heeft zelfs nog een aantal keren terug gebelt als iets beter of anders kon.Een dikke voldoende dus van ons.

+ mee denken
- nvt

 

Persoonlijk en klantvriendelijk. Neemt de tijd en denkt mee met inrichten keuken.

Beoordeling van S. Bakker uit Lemmer, geschreven op 02-09-2016

Keuken plus apparatuur gekocht. Goed geadviseerd en tot een mooi eindresultaat gekomen. De moeite waard om eens naar binnen te gaan als je op zoek bent naar een keuken.

+ Persoonlijk
- nvt

 

Goede voorlichting en zeer nette afhandeling

Beoordeling van B.Mason uit Lemmer, geschreven op 30-06-2016

Hadden zelf reeds een plan voor de indeling van de keuken.
Hebben dit overlegd en Keukenhuis Lemmer heeft hierop een
keurige offerte gemaakt.
Hierin werden de diverse mogelijkheden voorgesteld.
Het is een zeer mooie eilandkeuken geworden met geintegreerd eetblad en
vaste kookgroep met inbouw apparatuur.
Ook wat betreft diverse extra,s zoals kraan type Floww, enz. zijn keurig geleverd en
geinstalleerd.
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen

+ Goede uitleg en nette levering
- nvt

 

Goede service

Beoordeling van vd.Wal uit Lemmer, geschreven op 25-06-2016

Een keuken gekocht bij keukenhuis Lemmer.
Zeer goed geholpen mooie zaak niet te groot en klant gericht,de verkoper neemt de tijd voor je en denkt mee met al je wensen.
We zijn zeer tevreden over onze keuken de montage prima afgewerkt geen haast klus..
Kortom als cijfer geven wij een ruime voldoende.
Voor deze mooie zaak.

+ top
- geen

 

 

KEUKENHUIS Lemmer een topzaak

Beoordeling van J.M.R. uit Urk, geschreven op 24-06-2016

Keukenhuis Lemmer was de eerste zaak welke we aandeden om een keuken te zoeken, al gauw na het gesprek en de aanbevelingen in de showroom hadden we al zeer snel een deal, het was geen gladde verkoperstaal maar een eerlijk en oprecht verkooppraatje. Ook na het vakkundig plaatsen thuis was de nazorg ook zeer goed te noemen, want als zo vaak wat je hoort bij keukens gaat er wel eens wat niet naar wens. Maar ook hier alle lof in deze. De positieve reactie's komen niet van de lucht dus KOOP EEN KEUKEN BIJ KEUKENHUIS LEMMER EN JE BETAALD ECHT NIET TE VEEL.

+ De uitstraling van de keuken
- Geen