Ons Assortiment

Beckermann

* BECKERMANN keukens Kwaliteit & productverantwoordelijkheid Wij garanderen de hoogste kwaliteit met systeem. Onze keukens worden door vakmensen gemaakt en gecontroleerd. Het resultaat van deze perfecte organisatie en de doordachte concepten zijn functionele en esthetisch gerijpte producten.En niet geheel onbelangrijk , u kunt de keuken laten lakken in allle Ral/NCS/Sikkens kleuren tegen een geringe meerprijs.

Website Beckerman

 

Brigitte

* Brigitte keukens Onze meubelfabricage kent een lange traditie. We zijn een familiebedrijf (1922)dat dankzij zijn omzichtigheid en vooruitziende blik bekend is geworden om zijn eersteklas producten. Ondanks ons ambachtelijk karakter worden ook de modernste productietechnieken weloverwogen geïntegreerd. Het resultaat is een kwaliteitsbewust en omvangrijk assortiment inbouwkeukens.Er staat u een eigentijdse keukencollectie ter beschikking, die op technisch vlak tot in het kleinste detail is doorontwikkeld. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten met gebruikmaking van de modernste productietechnieken verwerkt.

Website Brigitte

 

Pronorm

* PRONORM De traditionele fabriek pronorm kan al op een lange bedrijfsgeschiedenis terug kijken. In het jaar 1945 begon de produktie van hoogwaardige keukenmeubelen in de vestigings plaats Vlotho. In het jaar 1972is de huidige naam Pronorm ingevoerd. Pronorm is tegenwoordig een van de toonaangevende keuken producenten van hoogwaardige keuken meubelen die in zowel het midden als in het hogere segmentuitstekend passen ,en vooral de greeploze Y-Line is een keuken opzich

Website Pronorm

Massief eiken

Ook bij ons massief of gefineerd eiken keuken mogelijk , hand gemaakt , authentiek vakmanschap , fronten van massief eiken in verschillende afwerkingen leverbaar ( kleuren ) en de korpus is van MDF .

Een Nederlandse fabriek maakt voor ons deze keukens  en leveren maatwerk en ze zijn continue bezig met het verbeteren van hun producten door een hoge mate van efficiëntie. Daardoor kunnen ze op een effectieve manier hoogwaardige producten maken.

 

Apparatuur

Natuurlijk heeft u daarbij ook nog grote keuze uit merken keukenapparatuur  , maar als het aan keukenhuis Lemmer ligt, zijn er een paar merken waar wij veel zaken mee doen , wat voor u dan ook weer voordelig is.

Esclusiva Select Dealer Smeg , Smeg 50's style , Bosch accent line dealer, Atag , Pelgrim , Etna , , Inventum, Fornuizen van oa :Belling , Stoves, Steel en Dealer van Quooker.

 

Werkbladen

Ook hierin keuze genoeg oa Kuntstof mpx, Composiet , Graniet , Keramiek , keramiekbeton , Sima Core , massief hout , RVS , Glas ,Corian en natuurlijk past daar ook een groot assortiment spoelbakken en kranen bij.