Ons Assortiment

Beckermann

* BECKERMANN keukens Kwaliteit & productverantwoordelijkheid Wij garanderen de hoogste kwaliteit met systeem. Onze keukens worden door vakmensen gemaakt en gecontroleerd. Het resultaat van deze perfecte organisatie en de doordachte concepten zijn functionele en esthetisch gerijpte producten.En niet geheel onbelangrijk , u kunt de keuken laten lakken in allle Ral/NCS/Sikkens kleuren tegen een geringe meerprijs en ze maken alles op maat!

 

Website Beckerman

 STUKJE UIT KEUKENenBADTECHNIEK :

Zampieri Cucine

 

Al meer dan 50 jaar ontwerpt Zampieri Cucine design voor de keukenruimte. Sinds 1964 in Camponogara gelegen tussen Venezië en Padova in Noord Italië.

De “retro-industriële” keukens van Zampieri Cucine zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishings zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens.

 

Zampieri Cucine is zeer geschikt voor creatieve ontwerpers die niet geremd willen worden door maatvoering of beperkingen in afwerkingen.  Of u nu gaat voor een strak mat gelakte deur, een deur in Fenix of beton, Zampieri Cucine denkt mee om zelfs buiten het standaard assortiment te zoeken naar uw wensen. De retro industriële vormgeving is zeer fris en tijdloos.

 

100% Italiaans design, staat voor lifestyle , fashion , culinair en creatief en is nu  toegankelijk  voor een breed publiek.. Voor meer informatie over Zampieri Cucine:  

 

Website Zampieri

  

Brigitte

* Brigitte keukens Onze meubelfabricage kent een lange traditie. We zijn een familiebedrijf (1922)dat dankzij zijn omzichtigheid en vooruitziende blik bekend is geworden om zijn eersteklas producten. Ondanks ons ambachtelijk karakter worden ook de modernste productietechnieken weloverwogen geïntegreerd. Het resultaat is een kwaliteitsbewust en omvangrijk assortiment inbouwkeukens.Er staat u een eigentijdse keukencollectie ter beschikking, die op technisch vlak tot in het kleinste detail is doorontwikkeld. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten met gebruikmaking van de modernste productietechnieken verwerkt.

Wij hebben voor de wat kleinere budgetten een aantal fronten van dit merk.

Apparatuur

Natuurlijk heeft u daarbij ook nog grote keuze uit merken keukenapparatuur  , maar als het aan keukenhuis Lemmer ligt, zijn er een paar merken waar wij veel zaken mee doen , wat voor u dan ook weer voordelig is.

Esclusiva Select Dealer Smeg , Smeg 50's style , Bosch accent line dealer, Atag , Pelgrim , Etna  , Beko , Inventum, Fornuizen van oa :Belling , Stoves, Steel en Dealer van Quooker.

 

Werkbladen

Ook hierin keuze genoeg oa Kuntstof mpx, Composiet , Graniet , Keramiek , keramiekbeton , Sima Core , massief hout , RVS , Glas ,Corian en natuurlijk past daar ook een groot assortiment spoelbakken en kranen bij.